Tästä se alkaa

Olet eksynyt kotisivuilleni ja blogi-linkistä löydät matkakertomuksia, mietteitä ja tarinoita elämästämme Espanjassa. 

Huomio, että mobiililaitteilla navigointiin käytetään kolmea viivaa, jotka merkitty sivun ylä ja alaosaan. Valikko löytyy painamalla niitä viivoja.

Miten tähän päädyin

Pari vuotta olen miettinyt blogin pitämistä.  Nyt kun koronapandemia estää retkeilyn niin tein haavestani totta ja perustin tämän blogin. Täältä tulee löytymään muistoja menneiltä vuosilta retkistä Espanjassa ja muuallakin. Tietysti myös uudet retket ja matkat päätyvät aikanaan tänne muistiin.

Linkin "kirjoittaja" takaa löytyy lisätietoa

Tätä blogia varten ostin (vuokrasin) oman nurkan serveriltä luotettavalta suomalaiselta palveluntuottajalta omalla rekisteröimälläni domain nimellä ”reputonreissaaja.fi”. Sivuston tietoturvasta vastaa siis ammattilaiset ja minä omistan tänne laittamani kuvat. Toivon, että tästä kirjoittelusta tulee yhtä mukava kokemus kuin mitä meidän matkatkin ovat olleet

Kuvan suihkulähde löytyy Espanjan Costa Blancalla olevasta Torreviejan kaupungista. Tuttu kohtaamispaikka moneelle kaupungissa talvikuukausia viettävälle suomalaiselle.

Kaiken takana on Torrevieja

Torreviejasta käsin teemme useimmat tässä blogissa kirjoittamani retket. Kaupunki sijaitsee Espanjan Costa Blancalla noin 50 km Alicantesta etelään. Monta mielenkiintoista, kaunista kaupunkia ja paikkaa on alle 100 km etäisyydellä ja yhden yöpymisen taktiikalla saavuttaa jo hurjan määrän mannerespanjan helmiä.

Kirsti