Tervetuloa blogiini! Tänne kirjoittelen epäsäännöllisin väliajoin kuvauksia ja tietoja retkiltämme lähinnä Espanjassa, mutta joskus voi sekaan eksyä jokunen muukin juttu. Yritän aina kirjoittaessani etsiä mahdollisimman paljon asiatietoa kohteista ja pidän myös tärkeänä, että kertomusten lukijat voivat niistä löytää apua ja inspiraatiota omille matkoilleen.

Olen nyt kaksi vuotta tätä ”bloggaamista” harjoitellut ja nyt sivustoni on saanut toivottavasti selkeämmän ilmeen kun sitä hieman uudistin ja lisäsin myös esimerkiksi jakopainikkeen, jos joku tätä vaikka haluaisi jakaa suunnitellessaan ystäviensä kanssa johonkin blogin kohteisiin retkeilyä.

En ole mikään tekniikan ihmelapsi ja siksi tätä blogia varten ostin (vuokrasin) oman nurkan serveriltä luotettavalta suomalaiselta palveluntuottajalta omalla rekisteröimälläni domain nimellä ”reputonreissaaja.fi”. Sivuston tietoturvasta vastaa siis ammattilaiset ja minä omistan tänne laittamani kuvat.

Jos olet lisännyt sähköpostiosoitteesi sivun alalaidan linkistä saat tiedon kun tänne ilmestyy uusi retkikuvaus. Viereistä kuvaa klikkaamalla pääset myös katselemaan kuvia uusimmalta retkeltämme.

Kaikki kirjoittamani tarinat löytyvät täältä sekä sivun yläosan ”blogi”-linkin kautta tai ”sisällysluettelosta”  tai jos käytät mobiililaitetta klikkaamalla kolmea päällekäistä viivaa.

Follow by Email

Voit lisätä sähköpostiosoitteesi painamalla viereistä Follow kuvaketta niin saat sähköpostiisi viestin jossa linkki viimeisimpään postaukseen.

WhatsApp
Email
Terveisin
Kirsti
reputon reissaaja