Caceres

Yritän tässä epätoivoisesti siirtää vanhojen reissujen kuvia tänne blogiini. Cacereksen reissu tehtiin huhtikuussa 2018. Reitti kulki Roquetas de Marin (Almeriassa) kautta Setenil de las Bodegasiin ja sieltä Meridaan, josta Cacerekseen. Cacereksesta ajettiin Montfraquen luonnonpuiston kautta Placenciaan, josta edelleen Yusten luostarin pikavisiitin jälkeen Alcazar de san Juaniin. Placensiassa oli tarkoitus käydä ihastelemassa Jerten laakson kirsikkakukintaa mutta koko matkan ajan sattui olemaan aika huonot ilmat. Esimerkiksi Montraquessa, jossa oli tarkoitus tehdä pieni vaellus ja seurata kotkien lentoa jne. jouduttiin kyllä lähinnä värjöttelemään autossa. Samoin jäi kirsikankukinta muutamaan hassuun kukassa olevaan puuhun. Tämä Placencia ja Caceres osuus on varmaan tehtävä jossain vaiheessa uusiksi. Todella kauniita paikkoja siellä oli. Setenil de las Bodegasista ja Meridasta olenkin jo kirjoittanut erillisit jutut tänne.

Oli kuin olisi siirtynyt suoraan keskiaikaiseen elokuvaan kun käveli Cacereksen vanhankaupungin iltavalaistuja miltei tyhjiä kujia. Koska tiedettiin tulevamme myöhään perille oltiin varattu hotelli ihan vanhan kaupungin keskustasta. Haluttiin vielä illalla käydä tutustumassa kaupunkiin. Hotelli oli nimeltään Hotel Alfonso IX ja ihan oli kiva perinteinen espanjalainen hotelli.

Cacereksen hotelli tänne muistiin, jotta tiedetään jos ja kun mennään uusiksi lämpimimmillä keleillä. Kiva perinteinen halpa espanjalainen hotelli ihan vanhan kaupungin keskustassa

Joitakin kuvia Roquetes de Marista, jossa ensimmäinen yöpyminen Torreviejasta lähdön jälkeen. Kiva rantakaupunki, kauniit siistit hiekkarannat. Etsittiin pitseriaa, ei löydetty ja ostettiin kaupasta sapuskat ja syötiin majapaikassa. En nyt millään muista mikä se oli.